Ensimmäinen koirani oli musta sekarotuinen (pystykorva) narttu joka tuli meille vuonna 80, ja oli aika omalaatuinen veijari. Ensimmäinen kultainennoutaja oli narttu nimeltään Birdcherry`s Ginger "Jessi" ja tuli meille v -81. Jessi haettiin Ruotsista Ulla Hägglundilta. Jessin kanssa kokeillimmekin kaikkea mahdollista PK, näyttelyä, nomea, vetokoirailua, mejää, ym... Jessistä tuli sitten aikannaan jälkivalio ja eli 17 vuotta. Vuonna 86 meille tuli Fin KVA Hiekkakankaan Quunsäde "Ninja" josta tuli kennelimme kantanarttu. Se oli rauhallinen, mielyttämisenhaluinen, työnintoinen ja todella kultainen.

Ninja

Nando

NNinja sai kaksi pentuetta. Toisesta pentueesta meille jäi Fin KVA Goldgingers Wild Dream "Nikita" joka vuorostaan sai kolme pentuetta. Nikitan pentu Fin KVA Goldgingers Snow Star "Nando" on ollut koiristamme menestykkäin. Nandolla on 14x nome VOI I ja näyttelystä serti, KVA siitä tuli kolmevuotiaana. Nandolla on ollut kaksi pentuetta, ensimmäisestä pentueesta perheeseen jäi Goldgingers Dolce Gabbana joka on aloittanut uransa hyvin, vuonna 2004 Demi sai 2xALO1 nomesta ja näyttelystä sertin. Demi jatkoi sitten avoimessa luokassa ja sieltä tuloksena on AVO2.
Ruotsista haettu Zira on lupaava nuori neiti Doubleuse kennelistä. Doubleuse koirat ovat upeasti menestyneet metsästys ja käyttö puolella, mutta näyttelytähdiksi niistä ei ole. Zira tuli käyttövalioksi kesällä 2009. Ziran ensimmäinen pentue syntyi 2004 ja perheeseen jäi yksi narttu. Koiramme sivulta löytyy vielä lisää tietoa koiristamme.

Zira