2007

 

>> 2009 >> 2008 >> 2007 >> 2006 >> 2005 >> 2004  

 

 

Oikein mukavaa joulua kaikille pennuille omistajineen ja muille tutuille!

 

Zira, Zico, Ronja ja Nando 2007

 

Ziran pennut syntyivät 18.11. Tuli 9 pirteää pentua.
(18.11)

 

Goldgingers Red Hot Huligan ja Red Hot Dragon kävivät lonkka jakyyner kuvauksissa. Huliganilla oli AA ja 0/0 ja Dragonilla valitettavasti DD ja 0/1. Pentueen muilla kuvatauilla on kaikilla ollut AA lonkat.

(31.10)

 


Demi syksyisen metsästyspäivän jälkeen.

 

Koekausi on meidän osalta loppu. Zira päätti oman kautensa hyvin saaden VOI1 tuloksen. Oikein paljon onnea kaikille kasvateille omistajineen, jotka ovat saaneet tänä vuonna hyviä tuloksia, mm. Jamekselle (Goldingers Remus) joka ALO 1 tuloksen lisäksi sai näyttelystä sertin. Onnea myös Killelle ja Zerolle (G. Calvin Klein ja G. Days of Thunder) sekä (G. Rhea Silvia) luokanvaihtamisesta. Myös Roseélle (G. Red Hot Pepper) erityiset onnittelut loistavasta Nomen aloituskaudesta sekä kaikille taipparit läpäiseille.

 

Nyt odottelemme tietoa miten Ziran (Doubleuse Rodel) astutus Dreamin (Jackline's Aragorn) kanssa on mennyt. Pentujen odotetaan syntyvän marraskuun puolessa välissä.

(1.10.2007)

 

Goldenmestaruus ei mennyt omien koirien kohdalla hyvin, Demi, Zico ja Zira saivat kaikki 0 tuloksen. Mutta onneksi päivän pelasti kasvatit. Erityisesti onnea Zerolle (Goldgingers Days of Thunder) ja Teijalle alokasluokan mestaruudesta sekä Jamekselle (Goldgingers Remus) ja Tiinalle ALO 1 tuloksesta ensimmäisessä kisassa! Onnea myös Padille (BH Goldgingers Armani) ja Merjalle jotka sijoituuivat toiseksi varsinaiseessa kisassa voittajaluoksassa, sekä Roopelle (Goldgingers Last Samurai) ja Keijolle ALO 2 tuloksesta!

 

Teija ja Zero sekä Jyry Tuominen (kuva Tuuli Nurminen)

(16.7.2007)

 

Goldgingers Remus läpäisi taipparit. Onnea James omistajineen!

(19.6.2006)

 

Laumamme kasvoi yhdellä! Goldgingers Hip Hop "Ronja" tyttönen jäi Eipalle.

(19.6.2007)

 

Demin ja Zicon tyttäret Goldgingers Red Hot Sun ja Red Hot Pepper suorittivat taipumuskokeen 9.6

Onnittelut Fridalle ja Rosélle omistajineen!

(11.6.2007)

 

Zamban pennut ovat päässeet nauttimaan kesästä ulos vähän väliä. Kuvassa pennut 33pv.

29.5.2007


Zamban pennut kasvavat hyvää vauhtia! Kuvassa pennut ovat 19 päivää vanhoja.

 

18.5.2007

 

Demin ja Zicon pennusita kaksi ovat käyneet lonkkakuvauksissa. Goldginegrs Red Hot Pepper ja Red hot Twister. Molemmilla oli lonkat A/A ja kyynerpäät 0:0

(13.5.2007)

 

Zamba synnytti tänään 9 pirteää pentua. 6 tyttöä ja 3 poikaa!

(25.4.2007)

 

 

Lauantaina 24.02-07 olivat "Demi"(Goldgingers Dolce Gabbana) ja "Zico"(Doubleuse Red Ayers Rock) kutsuneet jälkikasvunsa "Red Hot"-pentueen Vaasaan viettämään ulkoilu/treeni lauantaita.
Paikalle saapuikin puolet eli 5 koirakkoa, kaukaisin aina Kuopiosta saakka. Sää todellakin suosi ja saatiin touhuta aurinkoisessa sekä tuulettomassa ilmassa. Juuri 1 vuoden iän saavuttaneet nuorukaiset osoittivat sellaista toimintatarmoa, että kasvattaja ei voi muuta kun olla erittäin tyytyväinen. Päivän aikana käytiin läpi niin näyttelykäyttäytyminen kuin nome-puolen markkeeraukset, linjat, ohjaukset sekä vapaa haku ja kanin jäljestys. Kani tuntui olevan kaikkien suosikki nro:1:-) Riistankäsittely tuntui sujuvan jo ihan mukavasti, muutama tuntui jo vanhalta "konkarilta" kun olivat päässeet lämpimänkin riistan kanssa touhuamaan jo viime syksynä.
"Taipparivalmiuskin" tuntui hyvältä lähes jokaisella, pientä hienosäätöä, ja varmasti ensi käsänä on taas uusia ilonaiheita roppa kaupalla! Kaikki ohjaajat olivat todella tehneet töitä koiriensa kanssa ja edistyminen oli sen mukaista. Jokainen kun kuitenkin on ensikertalainen nome puolella!! Kiitokset kaikille osallistuneille ja "keep up the good work"!


Terv. Demi ja Zico
(28.3.2007)

 
Zamba kävi ultrassa ja tällä kertaa oli onnistunut, pennut syntyvät huhtikuun lopulla!! Lue lisää tulevat pentueet osiosta!
(16.3.2007)

Zira (Doubleuse Rodel) oli tänään 3.1.07 ultraäänitutkimuksessa, huonoja uutisia meille kaikille jotka odotimme Ziralta pentua. Zira ei tällä kertaa ollut kantava. (3.1.2007)