2009

 

>> 2009 >> 2008 >> 2007 >> 2006 >> 2005 >> 2004  

 

Kauden yhteenveto

Syksy alkaa vetelemään viimeisiään ja ihana kesä, koekausi ja myös metsästys alkaa olemaan monilla takanapäin.

 

Meillä koekausi jäi aika lyhyeksi kun Zira onnistui saamaan puuttuvan VOI1 jo alkukaudesta ja saavutti siten sen FIN KVA arvon ja Ronjan koulutus avoimeen vielä oli kesken, niin ajateltiin, että kerkeäisi metsästellä tänä vuonna vähän enemmän. Nando alkaa olemaan jo senverran iäkäs rouva (14vee 23.02.2010), että ei sekään enää välitä reissailla ympäri Suomea ja hoitopaikat kiven alla :) Kotiinkaan Nando ei kyllä jäisi millään, pari kertaa on jätetty mettästysreissulle lähdettäessä, ja kotiin tullessa on ollut ovi&karmiremontti odottamassa. Nandon ”pahanteko” alkoi siis koiran täytettyä 12, joten jos koiranne käyttäytyy kotona nyt moitteettomasti niin odottakaa vaan....:-)
 

Kasvatit ovat sensijaan käyneet ahkerasti kokeissa ja menestystäkin on tullut mukavasti! Jopa ensimmäinen Goldgingers FIN MVA näki päivänvalon, kun Nandon poika G.Remus/Tina Sihvo sai kolmannen sertin ja saipa nome-b AVO2 myöskin. Kauden ”alotuksessa” Pirkan dameissa käytiin todistamassa kun GR:n joukkue voitti kisan ja siinä oli mukana 2 Ziran pentua, sekä saman pentueen kolmas osallistuja toiseksi tulleessa joukkueessa. Näillä kaikilla on nyt syksyllä jo ALO1:set ja yhdellä avoimestakin 2:nen. Zicon ja Demin pennuista Rose(G.Red Hot Pepper) on saanut ykkösensä avoimesta ja ensi kaudella kilpailee voittajassa. Pojasta, tai tässä tapausessa Tytöstä, polvi paranee;-) Myös useat muut ovat menestyneet hienosti kokeissa (tulos-sivulle pyritään päivittämään kaikki tulokset) ja onkin aihetta onnitella kaikkia ja myös esittää kiitokset kaikille ahkerille treenajille/ohjaajille!


Oli myös ilo nähdä kasvatteja syksyisenä viikonloppuna saaristossa mökillämme, treenien ja hauskanpidon merkeissä. On aina mukava nähdä toimivia ja toimeentulevia uroskoiria töissään sekä pienissä tiloissa asuessa. Terveiset Tinalle, Helkalle ja Merjalle!


Meillä odotellaan Inkan ja Ziran juoksuja alkavaksi, jospa sitten kevätpuolella olisi pieniä karvapalloja
Inkalle käytetään Zicoa. Uskoisin että siitä tulee mukava pentue, ainakin Demin ja Zicon pentuihin olemme olleet tyytyväisiä ja tästähän on odotettavissa samanlaisia. Olen tavannut melkein jokaisen ja ovat jättäneet itsestään hyvin positiivisen kuvan eikä terveyspuolellakaan mitään ihmeellistä! Ziran juoksu alkaa varmaan vasta joulun jälkeen ja uros on vielä hiukan mietintämyssyssä, mutta selviää lähiaikoina.
Laitetaan tänne sivuille tietoa, kunhan jotain tapahtuu.
 

Hyvää talven odotusta!
T. Eivor

 

Zira ja Ronja hanhia metsästämässä


 

Onnea Miia ja Rosé (Goldgingers Red Hot Pepper) toisesta AVO 1 tuloksesta!

 

Onnea Helka Alanko ja Vili (G. Big Bad Wolf) NOME ALO 1 tuloksesta!

Goldgingers Big Bad Wolf

 

 

Jameksesta MVA!! Onnea Sihvon perheelle hienosta saavutuksesta!

FIN MVA Goldgingers Remus

 

 

Onnea Jarille ja Lillalle (Goldgingers Snow White) NOME ALO1 tuloksesta!

 

 

Onnea jälleen Miia  ja Rosé (Goldgingers Red Hot Pepper) WT AVO 1 tuloksesta!

 

Onneittelut jälleen Janinalle ja Alille hienosta menestyksestä tokossa, EVL 1 ja luokanvoitto!

 

ZIRA (Doubleuse Rodel) FIN KVA 28.6.2009!

 

Onnea Miia ja Rosé AVO 1 tuloksesta!

Goldgingers Red Hot Pepper (Rosé)

 

Onne Tea ja Dennis (Goldgingers Hugo Boss) NOME ALO 1 tuloksesta!

 

Goldgingers Minnie Mouse "Cindy"/"Sintti"/Anna-Leena Mettälä, avasi NOME-kokeet osaltaan hienosti tuloksena

NOME-B ALO1!


Onnittelut Ansulle ja "Sintille":-)

 

Onnea Janinalle ja Alille (Goldgingers Boogie Woogie) hienosta ALO1 tuloksesta (NOME B)!

Ali

 

(Kuva Janina Vesala)

Alille(Goldgingers Boogie Woogie) vuoden tulosavaus TOKO VOI 1
Hieno saavutus, taas kerran, ONNEA!!

 

(Kuva:Helka Alanko)


Pirkan Dameissa Golden Ringin joukkue Voitti joukkuekisan!! Joukkueesa kilpailivat Goldgingers Big Bad Wolf ”Vili”(vasen) ja Golgingers Minnie Mouse”Sintti”(oikella) sekä Solstrimmans Wild Adventure/Pia Kyllönen Ei todellakaan ole jokavuotista herkkua kultaisten voitto kyseisessä kisassa! Hirmu paljon ONNEA Helkalle ja Ansulle, olette oikealla tiellä.
Ja sokerina pohjalla: Toiseksi sijoittuneessa joukkueessa(Keskisuomen noutajakoirayhdistys)
kilpaili edellisten sisar Goldgingers Snow White ”Lilla”/Jari Hartikainen. Onnittelut myös Jarille!!

 

 

 

"Zira" Doubleuse Rodel suoritti hyväksytysti käytännön metsästyskokeen Hauholla fasaanijahdin yhteydessä 28.2.-09. Kokeessa toimi tuomarina Harri Sivén.